Ontspanning en vrije tijd

Standhouders ontspanning en vrije tijd

 

Hoe kan je de vrije tijd van het kind/de jongere zinvol invullen, zowel individueel als met het hele gezin? Waar vind je oppas op maat zodat je er ook eens tussenuit kan? Dit is niet altijd eenvoudig.

De laatste jaren zijn er steeds meer mogelijkheden en nieuwe initiatieven. Op de Kangoeroebeurs schenken we aandacht aan dit luik en proberen we een ruim aanbod voor te stellen.


Vrije tijd

Er zijn verschillende kleine organisaties, maar ook overkoepelende organisaties met telkens provinciale afdelingen die allerhande activiteiten organiseren.

Reizen en (sport-)kampen

 
Heel wat jeugd- en sportverenigingen, verenigingen voor personen met een beperking en ziekenfondsen organiseren aangepaste kampen zowel in binnen- als buitenland.

Sport

 
Er zijn tal van mogelijkheden van aangepaste sportbeoefening zowel in clubverband als individueel.

Op deze Kangoeroebeurs organiseren we opnieuw enkele sportdemonstraties op het oefenterrein waaraan je kind of jongere kan deelnemen en misschien de smaak te pakken krijgt.

Vakantie

Ook samen met het ganse gezin op vakantie gaan is niet altijd eenvoudig. Er worden tal van aantrekkelijke mogelijkheden voorgesteld.

Oppasmogelijk-heden

 
Een geschikte oppas vinden voor je kind om er zelf eens tussenuit te kunnen is niet altijd evident. Toch zijn ook hier verschillende mogelijkheden.

Ook extra hulp in het huishouden kan hier verlichting bieden.